Звучник Edifier S3000Pro

44.800,00 ден

  • Студиски квалитет на звук
  • Безжична врска
  • Сертифициран HiRes квалитет на звук
  • Твитер со рамна дијафрагма
    6,5“ (179мм) бас единица
  • Qualcomm® aptX™ HD декодирање
SKU: 2224 Категорија

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност : (RMS)R/L (високи): 8W+8W R/L (среден опсег и бас): 120W+120W

Фрекфенција : 38 Hz – 40 kHz

Стапка на сигнал до шум : ≥ 85 dB(A)

Аудио влезови : Line In, Balanced XLR, USB, Optical, Coaxial, Bluetooth

Влезна сензитивност

Линија во: 600 ± 50mV;
Балансиран XLR: 1000 ± 50mV;
USB / Оптички / Коаксијален: 400 ± 50mFFS;
Bluetooth: 450 ± 50 mFFS

Ниво на бучава : ≤ 25dB(A)

Нето маса : 21,1 кг

 

Дополнителни информации

Тежина 24 кг
Димензии 22,5 × 38,5 × 34,0 cm
Боја

Дрво

Brand

Edifier

Поврзани производи