Звучник Edifier S2000MKIII

25.800,00 ден

  • Нов класичен Hi-Fi активен звучник
  • Твитер со рамни дијафрагми и алуминиумски двигатели на дијафрагмата
  • Црн дрвен дизајн со ПВЦ странични панели
  • OLED LCD екранот покажува различни режими
  • Двојни надградени DSP чипови за кросовери
  • Qualcomm aptX™ и Bluetooth V5.0
SKU: 2225

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност   (RMS)L/R (високо ниво): 15W+15W L/R (бас од среден опсег): 50W + 50W

Фреквенција. 45 Hz – 40 kHz

Стапка на сигнал до шум. ≥ 90dB (A)

Влезна сензитивност

Линија ln 1: 600±50mV
Линија во 2: 800±50mV
OPT/COAX: 350±50mFFs
Bluetooth: 450±50 mFFs

Ниво на бучава. ≤ 25dB (A)

Дополнителни информации

Боја

Дрво

Brand

Edifier

Поврзани производи