Звучник Edifier S1000MKII

21.000,00 ден

  • Bookshelf звучник за ваша секојдневна употреба
  • Одличен квалитет на звукот со излезна моќност од 120 W RMS
  • Сертифициран за AUDIO со висока резолуција, поддржува дигитални аудио сигнали со малку длабочина и стапка на семплирање до 24 бити/192 kHz
  • Чист звук од напредни високотонци со титаниумска купола
    Длабок и чист бас од 5,5″ алуминиумски бас звучници
  • Високоефикасен дигитален влезен аудио засилувач од класа D
    Електронски кросовери и динамичка контрола базирана на дигитална обработка на сигнали (DSP)
  • Висококвалитетен Bluetooth пренос со Qualcomm® aptX™ HD
SKU: 2435

Опис

Спецификација

Вкупна излезна моќност (RMS). 35W×2 (среден опсег / бас) + 25W×2 (високи тонови)

Драјвер единици. 5,5″ (среден опсег / бас) + 1″ (високи тонови)

Фрекфенција. 45 Hz – 40 kHz

Стапка на сигнал до шум. ≥ 90dB (A)

Аудио влезови. Влез 1, влез 2, оптички, коаксијален, Bluetooth

Влезна сензитивност

Линија во 1: 700 ± 50mV;
Линија во 2: 900 ± 50mV;
OPT / COAX: 350 ± 50 mFFS;
Bluetooth: 450 ± 50 mFFS

Bluetooth верзија. V5.0

Димензии (Ш x В x Д). 198 мм × 343 мм × 276 мм (по звучник)

Нето маса. 16,7 кг

Дополнителни информации

Боја

Дрво

Brand

Edifier

Поврзани производи