Хит
-12%

Звучник Манта SPK5310pro

Original price was: 15.300,00 ден.Current price is: 13.500,00 ден.

Најважните карактеристики:
✔️ Моќност 120W RMS
✔️ Bluetooth 5.0
✔️ TWS (вистински безжичен стерео)
✔️ FM радио
✔️ Ефекти на осветлување на диско
✔️ Функција на првиот микрофон
✔️ Еквилајзер
✔️ Снимање
✔️ Караоке

SKU: 2118

Опис

Спецификации

Моќност: 120W RMS

Репродукција: MP3, WMA, WAV

Bluetooth: 5.0 TWS

Приклучоци: USB/TF/2xMIC/AUX/ГИТАРА

Карактеристики: Ефекти на осветлување на диско, еквилајзер, функција за снимање, функција на прв микрофон, TWS

Фреквентен одговор: 40 Hz-20 kHz

Чувствителност: 90 dB /- 3 dB

Напојување: 110-240V, 50/60Hz, Вградена батерија, Траење на батеријата макс. 3 часа

Дополнителни информации

Brand

Manta

Поврзани производи