Хит

Звучник Манта SPK5033

7.400,00 ден

Краоке звучник Манта SPK-5033

✔️ Дигитален засилувач-Диско LED RGB ефекти на осветлување

✔️ Еквилајзер-Функција за снимање

✔️ Функција за приоритет на микрофонот-FM радио

✔️ Супер бас-TWS (вистински безжичен стерео)

Вградената функција TWS (True Wireless Stereo) ви овозможува безжично да спарите два звучници SPK5033, што ја удвојува моќноста на комплетот.
Еден од звучниците ги пренесува звуците на десниот канал, а другиот левиот канал. Можете да ги поместите на неколку метри и да уживате во уште подобар стерео ефект.

SKU: 2438

Опис

Спецификации
Моќност: 80W Peak
Репродукција: MP3/WMA/WAV
Звучници: 12″ вуфер (40W)
Bluetooth: TWS, 5.1, опсег до 10m
Слотови: 1 x USB/1 x SD/1 x MMC/1 x Mic/AUX
Карактеристики: дигитален засилувач, Диско LED RGB ефекти на осветлување, еквилајзер, функција за снимање, приоритетна функција на микрофон, FM радио, супер бас, TWS
Фреквентен одговор: 40Hz-20KHz
Чувствителност: 93dB +/-3dB

Дополнителни информации

Brand

Manta

Поврзани производи