Етикети А4 разни димензии

500,00 ден

– Боја : бела

– Димензија на лист : А4

– Листови : 100

-Димензија на етикета : избери

SKU: 0046
Исчисти

Дополнителни информации

Етикети

105.0* 35.0 / 16 етикети, 105.0* 37.0 / 16 етикети, 105.0* 40.0 / 14 етикети, 105.0* 42.0 / 14 етикети, 105.0* 48.0 / 12 етикети, 105.0* 57.0 / 10 етикети, 105.0* 70.0 / 8, 105.0* 74.0 / 8 етикети, 105.0*148.0 / 4 етикети, 19*33 /90 етикети, 192.0* 34.0 / 8 етикети, 192.0* 59.0 / 4 етикети, 192.5* 39.0 / 7 етикети, 210,0*148.5 / 2 етикети, 210,0*297.0 / 1 етикети, 22*12 / 160 етикети, 30*12 / 95 етикети, 32*32 48 / 90 етикети, 35*23 / 72 етикети, 38,1*21,2 / 65 етикети, 48,5*16,9 / 64 етикети, 48,5*25,4 / 44 етикети, 50*35 / 32 етикети, 52,5*21,2 / 56 етикети, 52,5*29,7 / 40 етикети, 52,5*33 / 36 етикети, 52,5*35 / 32 етикети, 63,5*38,1 / 21 етикети, 64,6*33,8 / 24 етикети, 70.0*25.0 / 33 етикети, 70.0*29.7 / 30 етикети, 70.0*32.1 / 27 етикети, 70.0*35.0 / 24 етикети, 70.0*36.0 / 24 етикети, 70.0*37.1 / 24 етикети, 70.0*42.4 / 21 етикети, 70.0*70.0 / 12 етикети, 99.1*34.0 / 16 етикети, 99.1*67.7 / 8 етикети, CD F 117 / 2 етикети, F-40mm /24 етикети

Поврзани производи