Хит

Двострано лепливи траки

11,00 ден110,00 ден

  • трака фолија со лепило од двете страни за лепење на
  •  хартии,домашна декорација,куки,огледала,пластика,стакло,играчки и др.
  • микс од  лепила
  • сертификати ISO 9001, ISO14001
Исчисти

Дополнителни информации

Големина

10*10, 10*25, 18*10, 18*25, 25*10, 25*40, 36*10, 36*25, 48*10, 48*25

Поврзани производи