ДВД-Р 4.7ГБ|120мин 16x , 1/50 Emtec

650,00 ден

 • DVD-R
 • Капацитет: 4,7 GB
  Формат: DVD-R
  Брзина: до 16x
  Пакување: кутија 50
  Долг архивски век
  Одлична компатибилност со снимачи и плеери
  Отпорен на УВ светлина
  Погоден за означување со CD/DVD/BD маркери
SKU: 2222

Поврзани производи