ДВД+Р 4.7ГБ|120мин 16x , 1/50 HP

720,00 ден

 • DVD+R
 • Капацитет: 4,7 GB
  Формат: DVD+R
  Брзина: до 16x
  Пакување: кутија 50
  Долг архивски век
  Одлична компатибилност со снимачи и плеери
  Отпорен на УВ светлина
  Погоден за означување со CD/DVD/BD маркери
SKU: 2434

Дополнителни информации

Brand

HP

Поврзани производи