ДВД+Р ДЛ 8.5ГБ|240мин 8x , 1/10 Verbatim

1.000,00 ден

  • DVD+R DL
  • Капацитет: 8,5 GB
    Брзина: 8x
    Стил на пакување: вретено со 10 пакети
    Површина на дискот: Мат сребрена
SKU: 1261

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи