Хит

Гејмпад Topway 682 usb/psII

500,00 ден

TOPWEY TP-USB-PSII682
-поддржува PC и Ps2 platstation
– 12 аналогочувствителни копчиња и 2 аналогни 3D контролни стапчиња
– поддржува вибрации
– стилски дизајн

SKU: 1242 Категории ,

Поврзани производи