Гејминг стол Xtrike Me GS-904

10.990,00 ден

Столот GS-904 е предлог за гејмерите кои сакаат да се релаксираат за време на паузите од сесиите за игри. Искористете ги предностите на карактеристиките на овој стол за време на долги часови седечка работа. Опуштете се по напорниот ден. Столот  ќе се прилагоди на вашиот животен стил. Играјте како што сакате – можете да седите исправено или да се потпрете наназад под удобен агол.

SKU: 2492

Опис

Материјал PU, PVC.

Ширина на потпирачот за грб 55 см.

Висина на потпирачот за рака 25 см.

Ширина на седиштето: 52 см.

Длабочина на седиштето: 52 см.

Висина на столот: 118 – 128 cm

Максимално оптоварување: 150 kg

Механизам за прилагодување

Навлака од целосна синтетичка кожа.

Дополнителни информации

Brand

Xtrike Me

Поврзани производи