Гејминг стол Xtrike Me GC-907

14.500,00 ден

Столот GC-907 е предлог за гејмерите кои сакаат да се релаксираат за време на паузите од сесиите за игри. Искористете ги предностите на карактеристиките на овој стол за време на долги часови седечка работа. Опуштете се по напорниот ден. Столот  ќе се прилагоди на вашиот животен стил. Играјте како што сакате – можете да седите исправено или да се потпрете наназад под удобен агол.

SKU: 2005

Опис

РГБ позадинско осветлување

Систем за подигнување на гас од 100 mm

Ширина на потпирачот за грб: 58 см

Висина на потпирачот за рака: 25 см

Ширина на седиштето: 57 см

Висина на потпирачот за грб: 82 см

Длабочина на седиштето: 48 см

Прилагодлива висина на седиштето: 43-53 cm

Висина на столот: 126-136cm

Максимално оптоварување: 150 kg

Тежина: 20 кг

Дополнителни информации

Brand

Xtrike Me

Поврзани производи