Влажни марамици Gloss универзални

120,00 ден

  • GLOSS влажните марамчиња универзални претставуваат современа алтернатива за едноставно одржување на хигиената во Вашиот дом.
  • Служат за брзо и лесно отстранување на секакви нечистотии и дамки од керамички, метални, пластични и од стаклени површини.
  • GLOSS влажните марамчиња универзални имаат потврдено антибактериско дејство. Сјајот кој го оставаат на исчистената површина, дава ефект на блескава чистота, а пријатниот мирис го освежува Вашиот дом.
SKU: 2509

Опис

  • паковање 1/72

Поврзани производи