Хит

Веб камера BC2019

830,00 ден

  • Едноставна вебкамера со одличен квалитет
  • Резолуција: 1280×720
SKU: 2002

Опис

BC2019
Не бара драјвер.
CMOS сензор
Резолуција: 1280×720 (интерполирана)
Стапка на слики: до 30 fps
Вграден е чувствителен микрофон
Универзална клешта за преносни компјутери и десктоп монитори
USB 2.0 интерфејс
Windows XP/VISTA/7/8/10/11; компатибилен со Mac OSx10.4.8 или погоре

Поврзани производи