Блуреј/DVD/CD опаковка за 1 диск 11mm

15,00 ден

  • Опаковка за Blu-ray/DVD/CD во сина пластика со капацитет за еден
    или два диска и брошура и преден џеб за корицата.
SKU: 1575

Поврзани производи