Батерии E-Block|6LR61|9V

100,00 ден

  • Производител Mediarange
  • Тип: алкален 6LR61
  • Големина: Е-блок-Димензии: 48,5х26,5х17,5мм
  • Напон: 9V-Капацитет: 632 mAh
  • 0% кадмиум и жива
  • Пакување: единечно
  • Најновата алкална технологија-Континуирано напојување
  • Долготрајна моќност-Одлична сигурност
SKU: 1418

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи