Батерии алкални ААА 1/10

200,00 ден

  • Производител Mediarange
  • Тип: алкален LR03
  • Големина: микро ААА-Димензии: ø11x45mm
  • Напон: 1,5V-Капацитет: 724 mAh
  • 0% кадмиум и жива
  • Пакување: 10
  • Најновата алкална технологија-Континуирано напојување
  • Долготрајна моќност-Одлична сигурност
SKU: 2283

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи