Батерии акумулаторски ААА 1/4

300,00 ден

 • Производител Mediarange
 • Големина: Микро ААА
 • Димензии: ø11x45mm
 • Напон: 1,2V
 • Капацитет: 800 mAh
 • 0% кадмиум и жива
 • Пакување: 4
 • Може да се полни до 1000 пати
 • Најновата технологија за батерии
 • Континуирано напојување
 • Долготрајна моќност
 • Одлична сигурност
SKU: 1205

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи