Селотејп армиран

260,00 ден

  • 48*50
  • селотејп траки засилени со фибростакло за лепење на
  • тешки пакети,картони,разни кутии, палетизирање каде е
  • потребна висока јакост и отпорност од кинење на траката
  • засилена отпорност на влага и стареење
  • одлични карактеристики при ниски и високи температури
  • солвент лепило од синтетички каучук
  • сертификати ISO 9001, ISO14001
SKU: 1217 Категории ,

Поврзани производи