Адинг ролни

20,00 ден25,00 ден

  • Ролни за сметачки машини
  • Офсетна хартија
SKU: 0466-1
Исчисти

Дополнителни информации

Ширина

57мм, 69мм

Должина

30м

Поврзани производи