За нас

ЗА НАС

МИКРОКОМ е компанија присутна на Македонскиот пазар од 2001 година.

Главна дејност на нашата компанија е продажба, дистрибуција и поизводство на:

  • Канцелариски потрошни материјали
  • Селотејпи кои се употребуваат во канцелариско работење, производствени погони, магацини
  • Компјутерска галантерија и ИТ опрема
  • Средства за хигиена

Нашата цел е да бидеме различни и единствени на пазарот и крајно професионално да ги задоволиме потребите на нашите деловни партнери и останати потрошувачи.

Работно време: Понеделник-Петок Од 08-16 часот