Ново Фотокопирна a-Copy A4 / 80gr

Фотокопирна a-Copy A4 / 80gr

  • Шифра на производот: 1853
  • Расположливост: На залиха
  • 260,00

Опис

- Боја : бела

- Димензија : 21*29.7  A4

- Пакување : 5 топа

- Листови 1/500 

- Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.