Скенер IRIScan Anywhere 5 Wifi
Скенери
Спецификации Scanner specifications - Scanner size (H x L x D): 3,5 x 27,5 x 4,4 cm (1.73 x 10.62 x 2.12 in) - Scanner weight: 330g (0.73 lbs.) - Document feeding: Automatic document feeding (single page feed type) - Image sensor: contact image sensor (CIS) - Resolutions: 300/600/1200 dpi - Scan color: Color/B&W - File Formats: JPEG/PDF - Maximum paper size: Up to A4 - Color Display: 1.44” Color Display Screen - 10 scanner menu languages: English, Spanish, French, German, Italian, Dutch, Russian, Si. & Tr. Chinese, Japanese - Battery: Built-in 1200mAH Li-polymer battery (Scanning capacity when fully charged: up to 100 A4 pages) - Charging method: USB cable Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Microsoft® Windows® 10, 8, 7, Vista®. - 512MB RAM (1GB recommended) - 1GB of available hard disk space - Internet connection for software download Software suite for Mac OS® - Mac: OS X10.10 or 10.9 and above (earlier versions not supported) - 512MB RAM (1GB recommended) - 1GB of available hard disk space - Internet connection for software download Box content Quick reference guide - IRIScan™ Anywhere 5 scanner - Readiris™ Pro 15 software for PC and Mac® on MicroSD™ card - IRISCompressor Pro software for PC Mac® - Cardiris Corporate 5.7 for Windows - Cardiris Pro 4 for Macintosh - One SD card - USB cable - Transport pouch - Calibration sheet - Cleaning cloth

Скенер IRIScan Anywhere 5 Wifi

 • Производител: IRIS
 • Шифра на производот: 1549
 • Расположливост: Наскоро
 • 8.499,00

Опис

IRIScan Anywhere 5 Wifi

Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е   идеален уред за скенирање на било што, насекаде

https://www.youtube.com/watch?v=W0FnJB_P9WY

Мобилното скенирање е најдобро

Без разлика дали сте дома или во канцеларија, во авион или на конференција, IRIScan ™ Anywhere 5 е совршен за    скенирање на било што, насекаде.     Компактен, лесен и целосно автономен, ова е идеален уред за скенирање на    мобилни корисници - нема да ви треба кабел или компјутер за да го користите! Немојте да бидете измамени со       неговата големина, ултра-преносливост, IRIScan ™ Anywhere 5 има долготраен век на траење на батеријата: ќе ги скенира вашите тешки купишта документи воеден момент, благодарение на неверојатната брзина на скенирање од 8 страници во минута ( 300/600 DPI). IRIScan ™  Anywhere 5 е идеален уред за да ги направите сите ваши документи дигитално - без разлика каде се наоѓате

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
8.499,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
8.499,00

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..
8.499,00

IRIScan Mouse 2Скенер + маус !Се во едно целосно опремен скенер и маус !Скенира се до А4 големинаКон..
3.399,00

IRIScan Anywhere 5Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е идеале..
7.299,00