Скенер IRIScan Anywhere 5
Скенери
Спецификации Scanner specifications - Scanner size (H x L x D): 3,5 x 27,5 x 4,4 cm (1.73 x 10.62 x 2.12 in) - Scanner weight: 330g (0.73 lbs.) - Document feeding: Automatic document feeding (single page feed type) - Image sensor: contact image sensor (CIS) - Resolutions: 300/600/1200 dpi - Scan color: Color/B&W - File Formats: JPEG/PDF - Maximum paper size: Up to A4 - Color Display: 1.44” Color Display Screen - 10 scanner menu languages: English, Spanish, French, German, Italian, Dutch, Russian, Si. & Tr. Chinese, Japanese - Battery: Built-in 1200mAH Li-polymer battery (Scanning capacity when fully charged: up to 100 A4 pages) - Charging method: USB cable Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Microsoft® Windows® 10, 8, 7, Vista®. - 512MB RAM (1GB recommended) - 1GB of available hard disk space - Internet connection for software download Software suite for Mac OS® - Mac: OS X10.10 or 10.9 and above (earlier versions not supported) - 512MB RAM (1GB recommended) - 1GB of available hard disk space - Internet connection for software download Box content Quick reference guide - IRIScan™ Anywhere 5 scanner - Readiris™ Pro 15 software for PC and Mac® on MicroSD™ card - IRISCompressor Pro software for PC Mac® - Cardiris Corporate 5.7 for Windows - Cardiris Pro 4 for Macintosh - One SD card - USB cable - Transport pouch - Calibration sheet - Cleaning cloth

Скенер IRIScan Anywhere 5

 • Производител: IRIS
 • Шифра на производот: 1548
 • Расположливост: На залиха
 • 7.299,00

Опис

IRIScan Anywhere 5

Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е   идеален уред за скенирање на било што, насекаде

https://www.youtube.com/watch?v=W0FnJB_P9WY

Мобилното скенирање е најдобро

Без разлика дали сте дома или во канцеларија, во авион или на конференција, IRIScan ™ Anywhere 5 е совршен за    скенирање на било што, насекаде.     Компактен, лесен и целосно автономен, ова е идеален уред за скенирање на    мобилни корисници - нема да ви треба кабел или компјутер за да го користите! Немојте да бидете измамени со       неговата големина, ултра-преносливост, IRIScan ™ Anywhere 5 има долготраен век на траење на батеријата: ќе ги скенира вашите тешки купишта документи воеден момент, благодарение на неверојатната брзина на скенирање од 8 страници во минута ( 300/600 DPI). IRIScan ™  Anywhere 5 е идеален уред за да ги направите сите ваши документи дигитално - без разлика каде се наоѓате

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
7.299,00

IRIScan Express 4USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!Компактен лесен УСБ н..
7.299,00

IRIScan Executive 4Врвен пренослив дуплекс скенер Најбрз 8 ППМ дуплекс двостран мобилен ск..
9.599,00

IRIScan Anywhere 5 WifiИсклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е и..
8.499,00