Скенер IRIScan Express 4
Скенери
Спецификации Scanner specifications - Image sensor: A4/letter color contact image sensor - Resolution: 300/600 dpi (optical resolution) / 1200 dpi (interpolated) - Maximum scanning speed: 300dpi color or black and white - 8 pages per minute. - File formats: JPEG & PDF - Supported OCR languages: Afaan Oromo, Afrikaans, Albanian, Arabic, Asturian, Aymara, Azeri (Latin), Balinese, Basque, Bemba, Bikol, Bislama, Bosnian (Cyrillic), Bosnian (Latin), Brazilian, Breton, Bulgarian, Bulgarian-English, Byelorussian, Byelorussian-English, Catalan, Cebuano, Chamorro, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Corsican, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK), English (USA), Esperanto, Estonian, Faroese, Farsi, Fijian, Finnish, French, Frisian, Friulian, Galician, Ganda, German, German (Switzerland), Greek, Greek-English, Greenlandic, Haitian Creole, Hani, Hebrew, Hiligaynon, Hungarian, Icelandic, Ido, Ilocano, Indonesian, Interlingua, Irish (Gaelic), Italian, Japanese, Javanese, Kapampangan, Kazakh, Kicongo, Kinyarwanda, Korean, Kurdish, Latin, Latvian, Lithuanian, Luba, Luxemburg, Macedonian, Macedonian-English, Madurese, Malagasy, Malay, Manx (Gaelic), Maori, Mayan, Mexican, Minangkabau, Moldovan, Mongolian (Cyrillic), Nahuatl, Norwegian, Numeric, Nyanja, Nynorsk, Occitan, Papiamento, Pidgin English (Nigeria), Polish, Portuguese, Quechua, Rhaeto-Roman, Romanian, Run di, Russian, Russian-English, Samoan, Sardinian, Scottish (Gaelic), Serbian, Serbian (Latin), Serbian-English, Shona, Slovak, Slovenian, Somali, Sotho, Spanish, Sundanese, Swahili, Swedish, Tagalog, Tahitian, Tatar (Latin), Tetum, Tok Pisin, Tonga, Tswana, Turkish, Turkmen (Latin), Ukrainian, Ukrainian-English, Uzbek, Waray, Welsh, Wolof, Xhosa, Zapotec, Zulu. Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Intel® Pentium® III or above. - Microsoft® Windows® 10, 8, 7, Vista® or XP (SP3). - 512MB RAM (1GB recommended). Software suite for Mac OS® - A Mac® computer with Intel® processor. - Mac OS® X version 10.8 and above. - 512MB RAM (1GB recommended). Box content - IRIScan™ Express 4 mobile scanner - USB cable - Calibration sheet - OCR software for PC and Mac® online

Скенер IRIScan Express 4

 • Производител: IRIS
 • Шифра на производот: 1544
 • Расположливост: На залиха
 • 7.299,00

Опис

IRIScan Express 4

USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!

 • Компактен лесен УСБ напојување
 • Скенирање во PDF, Word, image, итд. во еден клик
 • Екстремно брз (до 8 страни во минута)
 • Јасни и остри скенови (до1200 dpi)
 • https://www.youtube.com/watch?v=Wp5Mg7NO8LQ

Прецизно скенирање...во движење

 • Писма, договори, фактури, сметки, рецепти, ракописна конверзација, фотографии, бизнис картички. Скенирајте се, каде и да сте! IRIScan ™ Express 4 е моќна комбинација на целосно пренослив скенер во боја и софтвер за ОЦР. Ги поедноставува сите ваши потреби за препишување, било дома, на пат или во канцеларија. Компактен, лесен и USB-придвижуван, тој е дизајниран да се носи наоколу и да се вклопува во било која торба, ранец или лаптоп.

  + 600 DPI optical - 1200 DPI interpolated, high-precision scanning (New)
  + Fast scanning speed: up to 8 pages per minute (New)
  + USB powered, no AC power connection needed
  + Compact & lightweight: 0.6lb / 400g

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
8.499,00

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..
8.499,00

IRIScan Mouse WifiСкенер + бежичен маусhttps://www.youtube.com/watch?v=GPU9svIAw9YПрактично, безжичн..
7.299,00

IRIScan Anywhere 5Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е идеале..
7.299,00