Скенер IRIScan Mouse Wifi
Скенери
Спецификации Scanner specifications - Technology : Slam Scan - Mouse sensor : Optical Mouse Sensor (1500 dpi) - Scan resolution : Up to 400 dpi - Scanning speed: Up to 2 pages/minute - USB : 2.0 - Power consumption : 0.625W - Coverage area : up to A4 - Applications : Microsoft® Office, Adobe® Photoshop®, Pages®, Numbers®, copy and paste. - Save formats (applications) : PDF / JPG / TIFF / BMP / PNG / XLS / DOC - Buttons : 3 buttons (right-click, left-click, wheel-click)/ 1 wheel / 1 scan button - Wifi specifications : 2.4GHz Digital channel (mouse function)/ IEEE802.11n (scanning)/ - Battery specifications: Built-in rechargeable Lithium battery/ 3.7 V/ gr Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Intel Core Duo 1.2GHZ or AMD Athlon™ 64 x2 1.7GHz or Better. - Microsoft® Windows 10, 8, 7 and above. - 2GB RAM. - 1 GB free disk space. - USB 2.0 port (for recharging) + dongle - Graphic card: 128 MB NVIDIA® GeForce® 8400 GS or 128 MB ATI Radeon™ X1300 or 384 MB (shared) Intel® GMA X3000 or better - Internal / external Wi-fi adapter is required Software suite for Mac OS® - A Mac® computer with Intel® processor. - Mac OS X10.9 or 10.10 and above. - 1 GB free disk space - USB 2.0 port (for recharging) + dongle - ATI Mobility Radeon X1600 128 GDDR3 dedicated (MacBook® Pro 1.1) or NVIDIA® GeForce 320M 256MB DDR3 SDRAM shared (MacBook® Air 3.1) or better - Internal / external Wi-fi adapter is required Box content - IRIScan™ Mouse scanner - Software suite, user guides are downloadable online at www.irislink.com/start - Mouse scanner usb dongle - ScanPad™

Скенер IRIScan Mouse Wifi

  • Производител: IRIS
  • Шифра на производот: 1543
  • Расположливост: На залиха
  • 7.299,00

Опис

IRIScan Mouse Wifi

Скенер + бежичен маус

https://www.youtube.com/watch?v=GPU9svIAw9Y

Практично, безжично и разноврсно

IRIScan Mouse Wifi  има уред за скенирање на маусот за секој што бара решение за скенирање на ; сметки, книги, списанија, документи или фотографии насекаде и во секое време! Благодарение на овој се во едно пренослив безжичен скенер и маус, веќе нема да морате да носите и маус и скенер со вас! Работи како обичен безжичен маус, но ви нуди многу повеќе! Секогаш кога имате документ за скенирање, едноставно притиснете го копчето за скенирање на страна од маусот, префрлете го во која било насока на хартиениот документ и гледајте , текст и слики веднаш се појавуваат на екранот на вашиот компјутер.

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
7.299,00

IRIScan Mouse 2Скенер + маус !Се во едно целосно опремен скенер и маус !Скенира се до А4 големинаКон..
3.399,00

IRIScan Express 4USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!Компактен лесен УСБ н..
7.299,00