Скенер IRIScan Mouse Executive 2
Скенери
Спецификации Scanner specifications - Technology: Slam Scan® - Mouse sensor: Laser sensor (1200 dpi) - Scan resolution: Up to 400 dpi - USB: 2.0 - Power consumption : 0.625W - Coverage area: Up to A4 - Export applications: Microsoft® Office, Adobe® Photoshop®, Pages®, Numbers® - Save formats (applications): PDF / JPG / TIFF / BMP / PNG / XLS / DOC - Buttons 3 buttons (right-click, left-click, wheel-click) / 1wheel / 1scan button Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Intel® Core™ Duo 1.2GHz or AMD Athlon™ 64 x 2, 1.7GHz - Microsoft® Windows® 10, 8, 7 - 1GB RAM recommended - At least 1GB of available hard disk space - Graphic card: 128 MB NVIDIA® GeForce® 8400 GS or 128 MB ATI Radeon™ X1300 or 384 MB (shared) Intel® GMA X3000 or better - USB port 2.0 - CD-Rom drive Software suite for Mac OS® - Intel Core 2 Duo 1.4 GHz (MacBook Air 3.1) or Intel Core Duo 1.8 GHz (MacBook Pro 1.1) or better - Mac OS® X version 10.7 and above. - 2GB of RAM ore more of which at least 512 MB are free - ATI Mobility Radeon X1600 128 GDDR3 dedicated (MacBook® Pro 1.1) or NVIDIA® GeForce 320M 256MB DDR3 SDRAM shared (MacBook® Air 3.1) or better - 1 GB free disk space - Free USB 2.0 port - CD-ROM Box content - IRIScan™ Mouse scanner - Mouse transport bag - Cleaning swab - Software suite on CD-ROM - Quick user guide - ScanPad™

Скенер IRIScan Mouse Executive 2

 • Производител: IRIS
 • Шифра на производот: 1542
 • Расположливост: На залиха
 • 4.459,00

Опис

IRIScan Mouse Executive

Скенер + маус

 • Скенирај со само еден клик !
 • Скенира документи , визит карти , весници...до А4 формат
 • Едитирање на скенираните текстови директно во Word, Pages, Excel, итн.
 • PC и Mac компатибилен
 • https://www.youtube.com/watch?v=hwR9LviPFTU
 • Скенирај ги своите бизнис карти,рецепти...+бесплатен пад вклучен

  IRIScan ™ Маус доаѓа со специјална подлога за маус за повеќе стабилна употреба. Ставете ја вашата бизнис картичка под проѕирната пластична фолија и таа ќе се одржи на место додека го поместувате скенерот над неа. Потоа можете автоматски да ги извлечете сите нивни податоци со софтверот Cardiris ™ и да ги известите вашите дигитални контакти во Outlook, Excel, Salesforce итн.

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
8.499,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
8.499,00

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..
8.499,00

IRIScan Mouse 2Скенер + маус !Се во едно целосно опремен скенер и маус !Скенира се до А4 големинаКон..
3.399,00

IRIScan Executive 4Врвен пренослив дуплекс скенер Најбрз 8 ППМ дуплекс двостран мобилен ск..
9.599,00