Скенер IRISPen Air7
Скенери
Спецификации Quick reference guide - Product name: IRISPen™ Air 7 - SKU: 458512 - Box size: 19,8 x 15 x 3,2 cm (5.98 x 8.26 x 1.45 in) - Box weight: 260gr ( 0.57lb) - Scanner size: 3,5 x 15 x 2,5 cm (1.37 x 5.51 x 0.98) - Scanner weight: 28 gr Minimum computer requirements For Windows - Intel® Pentium® based PC or equivalent recommended - Microsoft® Windows® 10, 8, 7. - 1GB of available hard-disk space - 2 GB of RAM - - At least one USB port available - Internet connection for activation/ translation/text-to-speech For Macintosh - Mac® OS X (10.8 or above) - - Intel Core 2 Duo 1.4 GHz (MacBook Air 3.1) or Intel Core Duo 1.8 GHz (MacBook Pro 1.1) - At least one USB port available - 2GB of RAM - - 1GB of available hard-disk space For IOS devices - Hardware: iPhone (6S, 6S Plus, 6, 6 Plus, 5S, 5C), iPad (Air 2, Air, Mini 3, Mini 2, Mini) - IOS: 7, 8, 9 & above For Android devices - OS: KitKat 4.4.2 and above - Hardware: see compatibility list Box content - Pen scanner - USB cable - Software PC & Mac - Bluetooth Dongle ( for PC & MAC under LTE) - Activation number - Get started guide

Скенер IRISPen Air7

 • Производител: IRIS
 • Шифра на производот: 1540
 • Расположливост: На залиха
 • 8.499,00

Опис

  IRISPen Air 7

  Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!

 • Бежично и едноставно за употреба дигитално пенкало со само 0.06 £ / 28gr 
 • Копирајте ги и вметнете ги текстовите од книги, списанија, прирачници за училиште... на вашиот паметен телефон.

 • Чита и истовремено преведува текстови на 40 странски јазици
 • https://www.youtube.com/watch?v=gfMKPy4mRZo
 • Мал , бежичен и лесен за користење

  IRISPen™ Air  е многу компактен и добро се вклопува во рака. Тежи само 28 гр. и е со големина како традиционалните маркери ,пенкала. Можете лесно да го чувате во чанта или дури и кутија за пенкала и да го носите каде и да одите. За да започнете со скенирање, едноставно синхронизирајте го пенкалото со вашиот компјутер, таблет или паметен телефон користејќи го Bluetooth-поврзувањето.  Обезбедениот софтвер (за Mac® или Windows®) и апликации (за IOS или Android®) го олеснуваат поставувањето и користењето на пенкалото во секоја ситуација.
 •  


Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
8.499,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
7.299,00

IRIScan Mouse ExecutiveСкенер + маусСкенирај со само еден клик !Скенира документи , визит карти , ве..
4.459,00

IRIScan Express 4USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!Компактен лесен УСБ н..
7.299,00

IRIScan Anywhere 5 WifiИсклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е и..
8.499,00