Скенер IRISPen Executive7
Скенери
Спецификации Quick reference guide - Product name: IRISPen Executive 7 - SKU: 457887 - Box size (H x L x D): 19,8 x 15 x 3,2 cm (7.79 x 5.90 x 1.26 in) - Box weight: 260 g (0.57 lb) - Scanner size: 3,5 x14 x 2,5 cm (1.37 x 5.51 x 0.98 in) - Scanner weight: 60 g (0.13 lb) Minimum computer requirements Software suite for Windows® - Intel® Pentium® III or above. - Microsoft® Windows® 10, 8, 7, Vista® or XP (SP3). - 512MB RAM (1GB recommended). - CD-ROM drive. Box content - Pen scanner - Software for PC on CD-ROM - Quick user guide

Скенер IRISPen Executive7

  • Производител: IRIS
  • Шифра на производот: 1539
  • Расположливост: Наскоро
  • 5.599,00

Опис

You highlight, it types!

  • Преносен со USB напојување
  • Препознавање на текст и броеви
  • Работи со  Word, Excel®, Outlook®, etc
  • Преведува на повеќе од 40 јазици
  • https://www.youtube.com/watch?v=gfMKPy4mRZo

Скенира и чита!

  • IRISPen ™ доаѓа со паметна синтеза на глас што ви овозможува да слушате нешто што го скенирате на 40 различни јазици. Идеално ако барате да го усовршите вашиот изговор на странски јазик, исто така ќе ви помогне да скенирате постојано, без да морате да го гледате вашиот екран за да проверите дали се совпаѓа со оригиналниот документ.


Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
7.299,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
7.299,00

IRIScan Executive 4Врвен пренослив дуплекс скенер Најбрз 8 ППМ дуплекс двостран мобилен ск..
9.599,00

IRIScan™ Pro 3 Wi-FiScan anything, share anywhere!Lightweight and battery-powered scanner8-page docu..
12.999,00