Папка У

Папка У

  • Производител: Noki
  • Шифра на производот: 1115
  • Расположливост: На залиха
  • 1,18
  • 1000 или повеќе 1,05
  • 3000 или повеќе 0,95
Овој производ има минимална количина од 100

Опис

- Noki

- 1/100

- со перфорација

- 35mic