Двострано леплива трака 18*3

Двострано леплива трака 18*3

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 20,50

Опис

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација


-солвент лепило од синтетички каучук

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:


48мм*3м 

18мм*3м