Двострано леплива трака 48*3

Двострано леплива трака 48*3

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 41,50

Опис

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација


-солвент лепило од синтетички каучук

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:


48мм*3м 

18мм*3м 


-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација-солвент лепило од синтетички кауч..
20,50

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..
50,50

- Боја : пастел- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500- Хартија..
416,00