Двострано леплива трака 48*25

Двострано леплива трака 48*25

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 147,00

Опис

-трака со фолија со лепило од двете страни за лепење на

теписони

-солвент лепило од синтетички каучук

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:

38мм*25м 80 микрона

48мм*25м 80 микрона

38мм*25м 110 микрона

48мм*25м 110 микрона