Двострано леплива трака 48*25

Двострано леплива трака 48*25

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 86,50

Опис

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење на

хартии,домашна декорација,куки,огледала,пластика,

стакло,играчки и др.

-солвент лепило од синтетички каучук

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:

19мм*10м

30мм*10м

48мм*10м

48mm*25m