Селотејп армиран 50*50м

Селотејп армиран 50*50м

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 217,50

Опис

-Селотејп траки засилени со фибростакло за лепење на

тешки пакети,картони,разни кутии, палетизирање каде е

потребна висока јакост и отпорност од кинење на траката

-засилена отпорност на влага и стареење

-одлични карактеристики при ниски и високи температури

-солвент лепило од синтетички каучук

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:

19мм*50м

48мм*50м