Селотејп метализиран 48*25м

Селотејп метализиран 48*25м

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 277,50

Опис

-Селотејп траки  со метализирана лепенка

(метализирано сребро) се користи за изолација на клими,фрижидери,парно и др

-засилена отпорност на влага и стареење

-одлични карактеристики при ниски и високи температури

-акрилно лепило

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:

50мм*10м

38мм*50м

48мм*50м