Креп таки 48*20

Креп таки 48*20

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 51,00
  • 24 или повеќе 50,00

Опис

-Селотејп хартиени траки се користат при

боење на коли,прозори,кречење и др.

-при краткотрајно лепење не остава лепило

на површините каде се користи

-солвент лепило на синтетички каучук

-работна температура до 60 степени

-сертификати ISO 9001, ISO14001

-димензии:

19мм*20м

25мм*20м

38мм*20м

48мм*20м

19мм*50м

25мм*50м

38мм*50м

48мм*50м