Селотејп траки 48*50 A

Селотејп траки 48*50 A

  • Производител: Dekar-M
  • Шифра на производот: 0071
  • Расположливост: На залиха
  • 33,00
  • 72 или повеќе 32,00

Достапни опции

Опис

-Селотејп траки за лепење на

пакети,картони,разни кутии рачно и машински.

-отпорност на влага и стареење

-дебелина на фолијата 25 микрона

-дебелина на лепливиот слој 15 микрона

-акрилно лепило на водна основа

-бои: кафеава,прозирна,бела,плава

-димензии од: 48мм*40м - 48мм*900м

-паковање, 1/72 парчиња