Термо ролни 57мм*25м

Термо ролни 57мм*25м

  • Шифра на производот: 0178
  • Расположливост: На залиха
  • 25,00
  • 10 или повеќе 16,00
  • 100 или повеќе 14,50

Опис

- термо ролни

- 57мм*25м

- термо хартија

- Ф45