Адинг ролни 57мм

Адинг ролни 57мм

  • Шифра на производот: 0018
  • Расположливост: На залиха
  • 16,00
  • 10 или повеќе 15,00

Опис

- ролни за сметачки машини

- 57*12мм*30м

- офсетна хартија