Плико АБТ

Плико АБТ

  • Шифра на производот: 0090
  • Расположливост: На залиха
  • 1,80
Овој производ има минимална количина од 100

Опис

- Боја : бела

- Димензија : 110*230 mm

- Самолеплив

- 80gr