Мемо ливчиња 76*76 мм

Мемо ливчиња 76*76 мм

  • Производител: Noki
  • Шифра на производот: 0151
  • Расположливост: На залиха
  • 19,50

Опис

- Боја : жолта

- Димензија : 76*76 мм

- Листови 100

- Код : 12007