Мемо ливчиња 51*76 мм

Мемо ливчиња 51*76 мм

  • Производител: Noki
  • Шифра на производот: 0150
  • Расположливост: На залиха
  • 16,00

Опис

- Боја : жолта

- Димензија : 51*76 мм

- Листови 100

- Код : 12006