Мемо ливчиња 38*51 мм

Мемо ливчиња 38*51 мм

  • Производител: Noki
  • Шифра на производот: 0149
  • Расположливост: На залиха
  • 13,00

Опис

- Боја : жолта

- Димензија : 38*51 мм

- Листови 100

- Код : 12005