Фотокопирна Fabriano 3  A3 / 80gr

Фотокопирна Fabriano 3 A3 / 80gr

  • Шифра на производот: 0002
  • Расположливост: На залиха
  • 580,00

Опис

- Боја : бела

- Димензија : 29.7*42  A3

- Пакување : 5 топа

- Листови 1/500 

- Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.