Батерии алкални AAA 1/4 Toshiba HIGH POWER

Батерии алкални AAA 1/4 Toshiba HIGH POWER

  • Производител: Toshiba
  • Шифра на производот: 2046
  • Расположливост: На залиха
  • 99,00

Опис

POSITIVE ACTIVE MATERIAL:

Manganese Dioxide (MnO2)

ELECTROLYTE:

Potassium Hydroxide (KOH)

NEGATIVE ACTIVE MATERIAL:

Zinc (Zn)


SIZEAAA
NOMINAL VOLTAGE (V)1.5
DIAMETER (mm)10.5
OVERALL HEIGHT (mm)44.5
WEIGHT (g approx.)11.3
- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..
270,00