Dekar-M

Прикажи:
Сортирај по:

Селотејп траки 48*50 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

33,00

Селотејп траки 48*60 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

39,00

Селотејп траки 48*60 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

44,50

Селотејп траки 48*110 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

70,50

Креп траки 19*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

19,50

Креп траки 19*50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

38,50

Креп таки 25*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

39,00