Дигитални пенкала

Дигитални пенкала


Прикажи:
Сортирај по:

Скенер IRISNotes 3

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..

7.299,00

Скенер IRISNotes 3 Air

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..

8.499,00