Пенкала скенери

Пенкала скенери


Прикажи:
Сортирај по:

Скенер IRISPen Air7

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..

8.499,00

Скенер IRISPen Executive7

You highlight, it types!Преносен со USB напојувањеПрепознавање на текст и броевиРаботи со  Word..

5.599,00